De campagnes

De campagne die nooit ophoudt: we luisteren doorlopend!

Elke getuigenis en ervaring is welkom, van zorgvragers en hun naasten, zorgverstrekkers en mantelzorgers, en van zorgorganisaties.

Wat kan beter en wat wordt goed aangepakt? Wat geeft u het gevoel dat u het allemaal maar moet ondergaan? Hoe biedt u weerstand tegen dat gevoel? Hoe trachtte een zorgverstrekker (een arts, een verpleeg- of vroedkundige, een kinesitherapeut, een psycholoog, mantelzorger, apotheker, …) u te helpen om weer controle over uw eigen bestaan te krijgen? Hebt u tips? Do’s en dont’s?

Mail naar info@patientempowerment.be. Elke reactie is zeer welkom. Ze worden enkel volledig anoniem gebruikt. Hoe beter en concreter we weten wat werkt en wat juist niet, hoe preciezer we kunnen werken aan verandering.

Een unieke campagne in oktober: ‘Elke stap zet je samen’

Iedereen in de zorg, maar eigenlijk ook gewoon iedereen, sensibiliseren voor de inzichten en principes van Patient Empowerment is een van de doelstellingen van de vzw Patient Empowerment. Dat is immers in het belang van allen. Doorlopend worden daarom spreekbeurten, webinars en workshops gegeven, worden redactionele bijdragen geschreven voor allerhande publicaties, worden interviews gegeven, …

Eind oktober 2021 lanceert de vzw Patient Empowerment voor het eerst een grootscheepse affiche- en socialemedia-campagne onder de titel ‘Elke stap zet je samen’. Dat gebeurt in samenwerking met tal van zorgorganisaties, ook in de eerste lijn en de geestelijke gezondheidszorg. Met o.m. dank aan onze partner TomatoLab (Vincent Knecht en Jan van der Vloet).

Het startschot wordt gegeven op een digitaal symposium dat in diezelfde maand plaatsgrijpt. Binnenkort meer details. Abonneer je op de nieuwsbrief als je (uiteraard vrijblijvend) op de hoogte wil blijven.

Interesse in de campagne? Mail naar info@patientempowerment.be.

      

“Elke stap zet je samen”