Voortaan kan de vzw Patient Empowerment voor haar communicatieve uitstraling rekenen op de professionele ondersteuning van Ogilvy HealthCare. Dat is des te belangrijker net nu de vzw haar draagvlak en bereik wil vergroten.

Ogilvy HealthCare focust zich op communicatie in en voor organisaties die werkzaam zijn in de zorgsector en heeft daarin een jarenlange ervaring. Het communicatiebureau vindt communicatie met impact essentieel en ook  de vzw Patient Empowerment wil impact hebben.

In de ambitie van de vzw Patient Empowerment om een zo breed mogelijk draagvlak te creëren bij zorgvragers, zorgverstrekkers en zorgorganisaties ondersteunt Ogilvy HealthCare in een eerste fase bij het ontwikkelen van een nieuwe grafisch beeld en van een baseline die op een zeer toegankelijke manier duidelijk maakt wat de essentie is van patient empowerment.

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?

De nieuwsbrief heeft geen vaste periodiciteit. Het enige criterium om hem te versturen is de relevantie van de informatie. We spammen niet! Al geabonneerd? Excuses voor deze herinnering.

Je hebt succesvol gesubscribed!