Op dinsdag 26 oktober in de namiddag is het zover, dan grijpt het eerste Patient Empowerment-symposium plaats onder het motto ‘Samen de stap zetten naar morgen‘.

Het symposium richt zich tot iedereen die bij de zorg betrokken is, dus zorgvragers, hun representatieve organisaties (zoals patiëntenverenigingen), zorgverstrekkers en hun vakverenigingen en uiteraard de grote verscheidenheid aan zorgorganisaties, politieke beslissingnemers en overheidsorganisaties. Het wordt een eerste in een reeks.

Met een grote variëteit aan sprekers en ruime discussiemogelijkheden belooft het zeer boeiend te worden. Het symposium is helemaal digitaal voor de deelnemers, maar de sprekers presenteren in principe vanuit een studio.

Het symposium is een initiatief van de vzw Patient Empowerment in samenwerking met partner THE Institute. Eerstdaags wordt het programma bekendgemaakt.

Interesse om partner te zijn van het symposium?
Neem dan contact op met Julie De Lentdecker van THE Institute, via telefoon 0471 96 04 08 of via julie.de.lentdecker@t-h-e-institute.org.

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?

De nieuwsbrief heeft geen vaste periodiciteit. Het enige criterium om hem te versturen is de relevantie van de informatie. We spammen niet! Al geabonneerd? Excuses voor deze herinnering.

Je hebt succesvol gesubscribed!