Onder het thema ‘Je hebt mekaar meer te vertellen dan je denkt’ loopt vanaf 26 oktober de nieuwe campagne van de vzw Patient Empowerment (met dank aan de creatieve ploeg van TomatoLab). In plaats van artificiële foto’s die je kan kopen, willen we graag ‘echte’ mensen. Professionele fotografe Lies Willaert legt de deelnemers mooi op de gevoelige plaat vast. De foto onderaan geeft een idee van de foto’s die we willen maken.

Er zijn twee fotosessies voorzien:

  • Maandag 20 juni tussen 16 tot 19.30 uur
    Adres: PM, Krijgslaan 112, 9000 Gent
  • Zondag 26 juni tussen 14 uur tot 17 uur
    Adres: Gezin Van der Trappen, Schriekdreef 20, 1860 Meise

Iedereen komt met dagelijkse kleding, voor zorgverstrekkers (artsen, verpleegkundigen, …) wordt kledij zonder logo voorzien. De opname duurt per persoon maximaal 30 minuten.

We zoeken variatie in leeftijd (van 6 jaar tot oneindig), geslacht, culturele achtergrond, …

De foto’s worden gebruikt in het kader van de campagne via affiches, sociale media-berichten, websites, …

Voor de duidelijkheid: er is geen vergoeding voorzien. Als vzw Patient Empowerment hebben we slechts beperkte financiële middelen en we investeren bovanal liefst in ons doel: mensen sterken als ze ziek zijn en daardoor op hun kwetsbaarst. Wel kan je, als je dat wil, gratis lid worden van de vzw voor een jaar. Dat betekent meteen dat je gratis digitaal kan deel nemen aan het 2de Zorgsymposium op 25 oktober.

Interesse? Mail snel naar info@patientempowerment.be en voeg iets toe over jezelf (leeftijd, geslacht, culturele achtergrond, eventueel foto, …) en de locatie waar je kan zijn (Gent of Meise) samen met je voorkeuruur.

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?

De nieuwsbrief heeft geen vaste periodiciteit. Het enige criterium om hem te versturen is de relevantie van de informatie. We spammen niet! Al geabonneerd? Excuses voor deze herinnering.

Je hebt succesvol gesubscribed!