Maak of maakte je tijdens je kankerbehandeling gebruik van digitale gezondheidsmonitoring op afstand? Maak je of maakte je bij de nazorg van jouw oncologische behandeling gebruik van een mobiele applicatie waarmee je je informeert, communiceert met de arts-specialisten en/of het ziekenhuis of waarmee je hen gegevens over jouw gezondheid doorstuurt?

4 groepen, 4 data

De vzw Patient Empowerment organiseert 4 digitale focusgroepen met oncologische patiënten die ervaring hebben met digitale technologieën die de follow-up van patiënten buiten de klassieke (zoals het ziekenhuis) zorgomgeving mogelijk maken. Ze wil nagaan in welke mate deze de gebruiker een gevoel van controle geven over het eigen behandelingsproces. Het onderzoek gebeurt in samenwerking met de Stichting tegen Kanker en MSD.

Een vergoeding

De vier focusgroepen gebeuren digitaal (= via zoom) en grijpen plaats op woensdag 8, donderdag 9, maandag 13 en dinsdag 14 december telkens om 18 uur. Er is een deelnamevergoeding voorzien van 25 euro, die meteen de dag na de focusgroep wordt gestort. Elke focusgroep duurt 90 minuten. Een deelnemer kan maar aan één van de 4 focusgroepen deelnemen.

Geen voorbereiding nodig

Deelnemen vraagt geen enkele voorbereiding. De deelnemer moet enkel beschikken over een pc of tablet met internetverbinding, camera en koptelefoon of oortje.

Interesse?

Interesse? Mail dan snel naar Prof. Edgard Eeckman (voorzitter vzw Patient Empowerment) via info@patientempowerment.be. Het aantal deelnemers is beperkt. Info over de vzw Patient Empowerment op www.patientempowerment.be.

Geef de oproep door!

Ken je mensen die in aanmerking kunnen komen om deel te nemen? Geef hen de oproep door. Bedankt!

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?

De nieuwsbrief heeft geen vaste periodiciteit. Het enige criterium om hem te versturen is de relevantie van de informatie. We spammen niet! Al geabonneerd? Excuses voor deze herinnering.

Je hebt succesvol gesubscribed!