De 14-daagse blog van de vzw Patient Empowerment wordt steeds populairder, zowel bij lezers als bij auteurs. Hetzelfde geldt voor de nieuwsbrief. 

Alhoewel de nieuwsbrief geen vaste periodiciteit heeft, wordt hij gemiddeld tweemaal per maand verspreid. Dat valt doorgaans samen met de publicatie van de blog, die om de 14 dagen online komt. Die blog kan een getuigenis of ervaring zijn, een standpunt, de beschrijving van een project of een goed voorbeeld. De blog staat ter beschikking van iedereen die op dat vlak een bijdrage wil leveren die leerzaam is voor anderen. Elke blog wordt gepromoot via LinkedIn, Twitter, Facebook en Instagram. De vzw staat in voor de eindredactie en is beschikbaar om een tekst te bewerken indien gewenst.

Steeds vaker melden zich externe auteurs aan en hun verscheidenheid is groot: een patiënt, een arts-specialist, een huisarts, een communicatiewetenschapper, een medisch directeur, een vrijwilliger-secretaris van een patiëntenvereniging, een vroedvrouw, een filosoof, een onderzoeker, … Deze verscheidenheid weerspiegelt de visie van de vzw Patient Empowerment: het is door het uitwisselen van ervaringen en expertises dat we samen de zorg nog beter kunnen maken. Wie geïnteresseerd is om een blog te schrijven of een onderwerp wil suggereren, kan dat melden via info@patientempowerment.be.

Elke blog wordt ook gepromoot via de nieuwsbrief. Die telt vandaag meer dan 320 geïnteresseerde lezers en dat aantal groeit. Vanaf nu gaat de nieuwsbrief ook bijkomende informaties aanbieden, zoals verwijzingen naar een wetenschappelijk artikel of een goed boek, een waardevol evenement, een poll of een waardevolle Patient Empowerment tip.

Ondertussen kreeg ook de homepage van de website een nieuw verfrissen jasje (met dank aan vzw-partners TomatoLab en Vinckbusiness).

Nog niet geabonneerd op de nieuwsbrief maar wel geïnteresseerd? Doe het dan meteen.

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?

De nieuwsbrief heeft geen vaste periodiciteit. Het enige criterium om hem te versturen is de relevantie van de informatie. We spammen niet! Al geabonneerd? Excuses voor deze herinnering.

Je hebt succesvol gesubscribed!