Affiche

Campagnevoeren doe je samen!

Op deze pagina vind je campagnemateriaal dat zorgorganisaties en patiëntenverenigingen (en elke andere organisatie die zich geroepen voelt) gratis & vrij mogen gebruiken in het kader van en tijdens de campagne die start op 26 oktober en een maand duurt. Wie dat wenst, kan ze langer laten lopen. Iets vroeger starten, mag ook als dat beter zou uitkomen.

Deze pagina zal de komende weken nog verder worden aangevuld. De vzw Patient Empowerment voorziet bijvoorbeeld allerhande filmpjes met concrete tips en als die klaar zijn, zullen die ook via deze pagina downloadbaar zijn.

DRINGENDAffiches bestellen kan nog tot zondag 9 oktober, dus als je er wil, doe dat meteen! Onderaan deze pagina kan je de A3-affiche aanvragen. Een affiche bestellen is uiteraard geen verplichting, er is genoeg ander materiaal om aan de campagne deel te nemen. Als je graag affiches ontvangt, bestel dan snel. De affiche moet nog worden gedrukt en opgestuurd naar wie heeft besteld.
Voor wie dat echt wil, hebben we ook een versie van de affiche met een wit kader waarin het logo van de zorgorganisatie kan worden gezet. Mail daarvoor dan naar info@patientempowerment.be.

Je kan al het campagnemateriaal onmiddellijk DOWNLOADEN. Op deze pagina vind je:

– de affiche
– een advertentie
– materiaal voor sociale media
– materiaal voor tv-schermen
– banners voor sociale media
– algemene campagnefoto’s
– een persbericht

INSPIRATIE – Wil je zelf ook een actie op het getouw zetten of een initiatief nemen in het kader van de campagne, dan vind je HIER ter inspiratie een aantal campagne-ideeën.

Succes!

Hou je ons op de hoogte van je acties? Dan kunnen we die mee promoten!

BESTEL HIER UW AFFICHES!

Het is niet langer mogelijk om nog affiches te bestellen.

De vzw Patient Empowerment wordt gesteund door