Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Workshop RA-Liga

Tessenderlo

Rolf Verlinden, vrijwilliger bij de vzw Patient Empowerment en expert in kwalitatief onderzoek, leidt een workshop waarin samen met patiënten van de RA-Liga het concept Patient Empowerment wordt vertaald naar heel concrete verbeterpunten en tips voor zorgverstrekkers.

Workshop De Maretak

Lubbeek

Prof Edgard Eeckman, voorzitter van de vzw Patient Empowerment, leidt een workshop waarin samen met patiënten van de vzw De Maretak het concept Patient Empowerment wordt vertaald naar heel concrete verbeterpunten en tips voor zorgverstrekkers.

Proefles Patient Empowerment

Brussel

NVKVV  - De opleiding aan verpleeg- en vroedkundigen wordt gegeven door Lode Verreyen, lid raad van bestuur van de vzw Patient Empowerment en ervaren lesgever in zorgvrager-zorgverstrekkercommunicatie. Op het 2de zorgsymposium van de vzw op dinsdag 25 oktober wordt de les/voor zorgverstrekkers formeel gelanceerd samen met het Praktijkboek voor Zorgverstrekkers (Politeia).

Workshop CVS Contactgroep

Gent

Rolf Verlinden, vrijwilliger bij de vzw Patient Empowerment en expert in kwalitatief onderzoek, leidt een workshop waarin samen met patiënten van de CVS Contactgroep het concept Patient Empowerment wordt vertaald naar heel concrete verbeterpunten en tips voor zorgverstrekkers.

ICCH Congress Glasgow

Glasgow

Edgard Eeckman geeft een keynote over Patient Empowerment op de International Conference on Communication in Healthcare in Glasgow on September 5-9, 2022.

Similes Emergo “Ik ben wij”

Cultuurcentrum Zwaneberg (Blauwe zaal), Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg Cultuurplein 1, Heist-op-den-Berg

"Ik ben wij" vertelt het verhaal van hoe mensen gebroken vleugels herstellen en opnieuw vliegen. Hoe ze daarbij geholpen worden. Door mensen die kijken met een bril zonder vooroordelen. Die kwetsbaarheid als een sterkte beschouwen. Die respect hebben voor de eigen vliegroute van elke mens. Een mens die in zichzelf heeft leren geloven. We hebben elkaar nodig. We zijn van elkaar afhankelijk. “Ik ben wij”.

Proefles Patient Empowerment

AZ Sint-Maria Halle - De opleiding aan artsen wordt gegeven door Lode Verreyen, lid raad van bestuur van de vzw patient Empowerment en ervaren lesgever in zorgvrager-zorgverstrekkercommunicatie. Op het 2de zorgsymposium van de vzw op dinsdag 25 oktober wordt de les/voor zorgverstrekkers formeel gelanceerd samen met het Praktijkboek voor Zorgverstrekkers (Politeia).

Opleiding Patient Empowerment FNBV

Lode Verreyen, bestuurslid van de vzw Patient Empowerment en ervaren opleider, traint de verpleegkundigen van de FNBV in Patient Empowerment.