Zin in een gratis lunch voor twee op de dijk van Oostduinkerke op maandag 8 juli? 

De vzw Patient Empowerment wil de ideale relatie zorgvrager-zorgverstrekker symboliseren. Dat gebeurt middels een foto op basis van de situatie in bovenstaande cartoon, maar dan zonder de clichépersonages. Zo wordt de patiënt een man van middelbare leeftijd en de arts een vrouw. Dat beeld wordt ook het basisbeeld van de campagne ‘Samen aan het stuur’ die op 1 oktober start. Het straalt samenwerking, verbinding en wederzijds respect uit.

Voor de foto-opname is de vzw dringend op zoek naar een vrouwelijke arts en naar een man van middelbare leeftijd die als patiënt wil figureren (dus in pyjama en gespalkt been, geen gips).

Waar & Wanneer?

De foto wordt genomen op maandag 8 juli op de dijk van Oostduinkerke om 9 uur (tot 12 uur), 11 juli is de reservedatum als het op 8-7 slecht weer zou zijn. Daar vinden we gemakkelijk een gocart met twee sturen en op dat uur is het er nog niet te druk.

Help je ons?

Help je ons als arts of als persoon die als patiënt wil figureren? Elk van beide krijgt van ons een lunch voor twee cadeau in een restaurant op de dijk van Oostduinkerke. Een koppel waarvan een arts en iemand die als patiënt figureert en dat kinderen heeft? Dan krijgen ze een lunch cadeau voor het hele gezin. Mail snel naar info@patientempowerment.be!

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?

De nieuwsbrief heeft geen vaste periodiciteit. Het enige criterium om hem te versturen is de relevantie van de informatie. We spammen niet! Al geabonneerd? Excuses voor deze herinnering.

Je hebt succesvol gesubscribed!