Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

OnLine – FAPA’S INFODAG

Transforma Brussel

Edgard Eeckman spreekt over 'Heb ik invloed op mijn medische behandeling' op de infodag van Familial Adenomatous Polyposis Association (FAPA)

Strategische Dag AZ HeiligHart

Lier

Edgard Eeckman heeft het over Patient Empowerment op de strategische dag voor de hoofdverpleegkundigen en de directie.

CVS-Contactgroep

Dendermonde

Edgard Eeckman spreekt over 'patient empowerment' voor de regionale afdeling Oost-Vlaanderen van de CVS Contactgroep op 7 april 2021 om 14 uur in Dendermonde.

AZ Sint-Maria Halle

Halle

Edgard Eeckman spreekt over “Persoonsgerichte zorg: patient empowerment” voor de medewerkers van het operatiekwartier van AZ Sint-Maria in Halle.

ONCOlloquium Stichting tegen Kanker

Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1, 3010 Leuven

Edgard Eeckman spreekt over persoonsgerichte zorg op het ONCOlloquium van de Stichting tegen Kanker.

Net & Men Kanker vzw Familiedag

Brouwerij De Coninck in Antwerpen

Edgard Eeckman spreekt op de familiedag van vzw Net & Men Kanker over Patient Empowerment.

100 jaar FNBV

Tour en Taxi, Maison de la Poste - Brussel

Edgard Eeckman spreekt over Patient Empowerment op de bijeenkomst van de Nederlandstalige en Franstalige vleugel van de FNBV n.a.v. het 100-jarig bestaan van de organisatie.

ORPADT Avondsymposium

Montil Affligem

Avondsymposium van ORPADT met als thema "De nefrologische patiënt, een stem geven in zijn behandeling” o.a. gastsprekers prof. dr. Wim Van Biesen (UZ Gent) en prof. Edgard Eeckman (UZ Brussel en vzw Patient Empowerment)

MC Sint-Jozef / Dag vd Zorg

Medisch Centrum St-Jozef Abdijstraat 2, Bilzen

In het kader van de Dag van de Zorg op zondag 15 mei spreekt prof Edgard Eeckman om 13.30 en 15 uur telkens een uur over Patient Empowerment bij MC St-Jozef in Bilzen.

Workshop RA-Liga

Tessenderlo

Rolf Verlinden, vrijwilliger bij de vzw Patient Empowerment en expert in kwalitatief onderzoek, leidt een workshop waarin samen met patiënten van de RA-Liga het concept Patient Empowerment wordt vertaald naar heel concrete verbeterpunten en tips voor zorgverstrekkers.

Workshop De Maretak

Lubbeek

Prof Edgard Eeckman, voorzitter van de vzw Patient Empowerment, leidt een workshop waarin samen met patiënten van de vzw De Maretak het concept Patient Empowerment wordt vertaald naar heel concrete verbeterpunten en tips voor zorgverstrekkers.

Proefles Patient Empowerment

Brussel

NVKVV  - De opleiding aan verpleeg- en vroedkundigen wordt gegeven door Lode Verreyen, lid raad van bestuur van de vzw Patient Empowerment en ervaren lesgever in zorgvrager-zorgverstrekkercommunicatie. Op het 2de zorgsymposium van de vzw op dinsdag 25 oktober wordt de les/voor zorgverstrekkers formeel gelanceerd samen met het Praktijkboek voor Zorgverstrekkers (Politeia).

Workshop CVS Contactgroep

Gent

Rolf Verlinden, vrijwilliger bij de vzw Patient Empowerment en expert in kwalitatief onderzoek, leidt een workshop waarin samen met patiënten van de CVS Contactgroep het concept Patient Empowerment wordt vertaald naar heel concrete verbeterpunten en tips voor zorgverstrekkers.