Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

februari 2020

Over macht, overmacht en patient empowerment

19 februari @ 8:00 pm - 10:00 pm
UZ Brussel, Laarbeeklaan 103
Jette, België 1090 België

Op 19 februari 2020 spreekt Edgard Eeckman op vraag van de reflectiegroep biomedische ethiek van UZ Brussel over macht, overmacht en 'patient empowerment'.

Meer weten »

maart 2020

De patiënt aan de macht?

19 maart @ 7:00 pm - 9:00 pm
Bonheiden

Edgard Eeckman spreekt over 'De patiënt aan de macht? Over macht, overmacht en patient empowerment' op de vormingsavond voor huisartsen, artsen en medewerkers van Imeldaziekenhuis.

Meer weten »

april 2020

Herstel en een gelijkwaardige relatie

2 april @ 7:30 pm - 9:30 pm
De Wilg, Wilgenhof 2
Willebroek, 2830 België

In de herstelvisie streeft men naar een model waarbij psychiater en patiënt (en omgeving) elkaar ontmoeten als twee experts op basis van een evenwaardige relatie. Maar kan dat wel? Is een gelijke relatie tussen patiënt en zorgverlener realistisch? Een warm pleidooi voor een gelijkwaardige relatie, samen, met niemand aan de macht en met nieuwe inzichten voor artsen en hulpverleners én voor patiënten en families. Zijn deze inzichten in de relatie patiënt-arts ook toepasbaar in de geestelijke gezondheidszorg? Gastspreker: Edgard Eeckman, communicator,…

Meer weten »

Patient Empowerment

18 april @ 9:00 am - 11:00 am
Brugge België

Inge Vandelannoote en Edgard Eeckman spreken voor de CM Brugge over Patient Empowerment. Plaats: Hof van Watervliet, zaal 7, Oude burg 27 in Brugge.

Meer weten »

Patient Empowerment

18 april @ 2:00 pm - 5:00 pm
CM Gebouw, Koningin Astridlaan 2
Sint-Michiels, België

Edgard Eeckman spreekt over 'patient empowerment' voor de CVS Contactgroep op zaterdag 18 april 2020 om 14 uur in Sint-Michiels, CM-gebouw, CM-gebouw  (Er zijn parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving. De zaal is rolstoeltoegankelijk. Inschrijven is niet strikt noodzakelijk maar het is wel handig voor een vlot onthaal. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij mij via mail gabydeprez@hotmail.com.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen