Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Digitale Diabetessessie ‘Durf te vragen’

Digitaal

In het kader van het jaarthema rond Patient Empowerment van de Diabetes Liga. 19.30 uur:  Verwelkoming 19.35 uur:  'Durf te vragen' door Edgard Eeckman, voorzitter vzw Patient Empowerment 20.05:        Wat zijn je rechten als patiënt? 20.30 uur:  Open panelgesprek (inclusief vragen van kijkers) Dit is de eerste digitale diabetessessie in een reeks […]

Eerstelijnszone Scheldekracht: overlegbijeenkomst met zorgvragers

Merelbeke

De cluster PZON, die focust op de persoon met een zorg- en ondersteuningsnood, van de Zorgraad van de eerstelijnszone Scheldekracht wil een duurzame klankbordgroep vormen. Op regelmatige basis worden bepaalde zaken voorgelegd, afgetoetst en bevraagd. Zo worden, als eerste stap in die richting, twee PZON-sessies georganiseerd met zorgvragers, en/of hun naasten en mantelzorgers, telkens op […]

Kick-off Levensloop Leuven 2023

Het King Power At Den Dreef Stadion Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven Den Dreef Stadion Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven

Programma Voorstelling peter Ives Serneels Uitreiking Levensloop Grants Gastspreker prof. Eeckman: "Patient Empowerment" Afsluitende receptie met kans tot netwerking Lees ook de uitnodiging (met info om in te schrijven).

Opleiding Stichting tegen Kanker

In twee groepen (voor NL en FR-deelnemers) bespreekt Edgard Eeckman het concept en het belang van het concept Patient Empowerment.

Hoorcollege Universiteit Antwerpen

Aan de UA geeft Edgard Eeckman een hoorcollege in het vak 'De vroedvrouw specialist in de hedendaagse zorgmaatschappij' binnen de afstudeerrichting 'Vroedvrouw Specialist' in het masterjaar.

Oncobabbel met Gertjie

Dilbeek

Ervaringsdeskundige en lid raad van bestuur van vzw Patient Empowerment en Edgard Eeckman brengen samen een Oncobabbel rond het belang van Patient Empowerment.

ORPADT Les

Hogeschool Odisee Aalst

Edgard Eeckman geeft een les rond Patient Empowerment binnen de cursus 'Nefrologische verpleging'. Die wordt georganiseerd door ORPADT-Vlaams in samenwerking met Hogeschool Odisee, Campus Dirk Martens in  Aalst.

Stafvergadering Inwendige Ziekten UZ Gent

UZ Gent

Onder de moderatie van Prof dr W Van Biesen wordt op de stafvergadering Inwendige Ziekten het concept 'Value Based Healthcare' besproken. Edgard Eeckman bespreekt 'Patient empowerment als voorwaarde voor Value Based Healthcare?'

Hoorcollege VUB

VUB Faculteit Geneeskunde en Farmacie Laarbeeklaan 103, Jette, België

Edgard eeckman geeft een hoorcollege rond Patient Empowerment aan de specialisten in opleiding bij de faculteit Geneeskunde en farmacie van de Vrije Universiteit Brussel.