Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

december 2020

Webinar – Herstel en een gelijkwaardige relatie

2 december @ 7:30 pm - 9:30 pm
Cultuurcentrum De Steiger, Henri Spillemaeckersstraat 7
Boom, 2830 België

In de herstelvisie streeft men naar een model waarbij psychiater en patiënt (en omgeving) elkaar ontmoeten als twee experts op basis van een evenwaardige relatie. Maar kan dat wel? Is een gelijke relatie tussen patiënt en zorgverlener realistisch? Een warm pleidooi voor een gelijkwaardige relatie, samen, met niemand aan de macht en met nieuwe inzichten voor artsen en hulpverleners én voor patiënten en families. Zijn deze inzichten in de relatie patiënt-arts ook toepasbaar in de geestelijke gezondheidszorg? Gastspreker: Edgard Eeckman, communicator,…

Meer weten »

mei 2021

Live – Patient Empowerment

22 mei, 2021 @ 2:00 pm - 5:00 pm
CM Gebouw, Koningin Astridlaan 2
Sint-Michiels, België

Edgard Eeckman spreekt over 'patient empowerment' voor de CVS Contactgroep op zaterdag 7 november 2020 om 14 uur in Sint-Michiels, CM-gebouw, CM-gebouw  (Er zijn parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving. De zaal is rolstoeltoegankelijk.   Inschrijven is niet strikt noodzakelijk maar het is wel handig voor een vlot onthaal. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij mij via mail gabydeprez@hotmail.com.

Meer weten »

december 2021

Patient Empowerment in 2040

10 december, 2021 @ 8:00 am - 5:00 pm

Edgard spreekt op het ORPADT congres (Vlaamse Organisatie van het Paramedisch Personeel der Dialyse- en Transplantatiecentra) over Patient Empowerment in de toekomst.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen