Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

september 2020

Patient Empowerment

3 september @ 2:00 pm - 4:00 pm
Dendermonde

Edgard Eeckman spreekt over 'patient empowerment' voor de regionale afdeling Oost-Vlaanderen van de CVS Contactgroep op donderdag 3 september om 14 uur in Dendermonde.

Meer weten »

Patient Empowerment

13 september

Edgard spreekt over 'patient empowerment' op de familiedag van de RA Liga.

Meer weten »

Patient Empowerment

17 september @ 7:30 pm - 9:30 pm

De patiënt van vandaag is niet meer dezelfde als 15 jaar geleden, net zoals ook de burger in het algemeen is veranderd. Maar hoe is hij veranderd en wat verwacht hij van het zorgsysteem en van de zorgverleners? Wil hij alles voor het zeggen hebben? Vindt hij dat hij een klant is die bovenal rechten heeft en het grote gelijk aan zijn kant? Of is het veel genuanceerder dan dat? Wat is de essentie en hoe gaan we daar als…

Meer weten »

oktober 2020

How digital health contributes to patient empowerment as a basis for equality in the patient-MD relationship

22 oktober

Edgard spreekt op 22 oktober om 15.10 uur op de '5th Conference on Digital Health'. The 5th Conference is a Belgian based large-scale industry event that will create a much-needed dialogue focused on evolutive and disruptive innovation across the whole ecosystem.

Meer weten »

november 2020

Patient Empowerment

7 november @ 2:00 pm - 5:00 pm
CM Gebouw, Koningin Astridlaan 2
Sint-Michiels, België

Edgard Eeckman spreekt over 'patient empowerment' voor de CVS Contactgroep op zaterdag 7 november 2020 om 14 uur in Sint-Michiels, CM-gebouw, CM-gebouw  (Er zijn parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving. De zaal is rolstoeltoegankelijk. Inschrijven is niet strikt noodzakelijk maar het is wel handig voor een vlot onthaal. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij mij via mail gabydeprez@hotmail.com.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen