Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opleiding Patient Empowerment FNBV

27 oktober, 2022 @ 1:30 pm - 4:30 pm

Het concept Patient Empowerment is het onderwerp van de opleiding. Dat is zeer relevant omdat het kan leiden tot een betrokken patiënt, dus hogere therapietrouw.

Nadat het concept precies wordt gedefinieerd, wordt in de opleiding samen met de deelnemers geanalyseerd hoe het zich vertaald in de praktijk. Er worden concrete handvaten aangereikt en tips gegeven en uitgewisseld. Het is een interactieve opleiding waarbij vertrokken wordt van de ervaring van de deelnemers.

De les wordt gegeven door Lode Verreyen. Hij is een kinesitherapeut met een eigen interdisciplinaire groepspraktijk. Hij was 10 jaar lesgever Communicatie in de Gezondheidszorg aan geneeskunde, tandheelkunde en revaki (revalidatiewetenschappen en kinesitherapie) aan de Vakgroep Huisartsgeneeskunde UGent. Hij spreekt geregeld voor zorgverstrekkers over zorgvrager-zorgverstrekker communicatie en is lid van de Raad van Bestuur van de vzw Patient Empowerment. Daarnaast is hij ook bestuurslid in het Executive Committee en Chair van het Advisory Committee van EACH, International Association for Communication in Healthcare.

Gegevens

Datum:
27 oktober, 2022
Tijd:
1:30 pm - 4:30 pm

Organisator

FNBV
E-mail:
info@fnbv.be

Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief?

De nieuwsbrief heeft geen vaste periodiciteit. Het enige criterium om hem te versturen is de relevantie van de informatie. We spammen niet! Al geabonneerd? Excuses voor deze herinnering.

Je hebt succesvol gesubscribed!